Pompputten onderhoud

Wanneer u pompputten heeft, doet u er goed aan deze secuur en regelmatig te onderhouden. Door periodiek onderhoud aan uw pompputten verlengt u de levensduur van de pompen en vermindert u de kans dat er storingen optreden. Dus het is verstandig te investeren in goed onderhoud van de putten. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn aangezien wij vakkundig te werk gaan en gecertificeerd personeel in dienst hebben.

Combiwagens van FAB Beheer

pompputten onderhoudOns vakbekwame personeel kan uw pompputten deskundig reinigen. Dit doen wij met onze hogedruk/vacuumwagen. Door gebruik te maken van waterdruk kunnen we uw pompput vanaf het maaiveld schoonspuiten. Hierna gaan we het slib opzuigen. Dit slib kunnen wij vervolgens voor u afvoeren.

Wij hebben een speciale combiwagen die zeer geschikt is voor het onderhouden en reinigen van rioleringen en pompputten. Voor diverse gemeenten in Noord Nederland reinigen en onderhouden wij met regelmaat de pompputten. Wilt u ook uw pompput laten onderhouden of laten reinigen door FAB Beheer? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw pompputten.

 

pompputten onderhoud

pompputten onderhoud