Straatkolken legen

Heeft u last van (over) volle straatkolken door straatvervuiling? En bent u opzoek naar een geschikt bedrijf voor straatkolken leegzuigen? Dan bent u bij FAB Beheer aan het juiste adres. Wij beschikken over een reinigingsdienst en zijn gespecialiseerd in het leegzuigen van straat kolken. Sinds 2009 heeft  FAB wegenbeheer het straatkolken leegzuigen ook in het dienstverleningspakket opgenomen.

volle straatkolken

Uit algemeen onderzoek blijkt dat vervuiling van terreinen en/of wegen een oorzaak is van overvolle kolken. Straatkolken leegzuigen behoort daardoor tot een van onze activiteiten.

Wat doen straatkolken?

De functie van straat kolken is het ervoor zorgen dat regenwater goed en rap afgevoerd kan worden en zo overlast van het regenwater op wegen en straten tegen te gaan. Dus het is van belang dat deze kolken vrij blijven van verstopping. De straat kolken raken namelijk na verloop van tijd verstopt door al het zand, bladeren en andere vuil dat meekomt met het regenwater.

Wij helpen u graag met uw straatkolken!

Zoals eerder al gezegd, wij hebben een reinigingsdienst speciaal gericht op het leegzuigen van straatkolken. Neem vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina of bel ons direct op 06-23881109 of op  0518-840089. Wij zijn u graag van dienst!

straatkolken legen met kolkenzuiger van FAB