Veegservice

veegservice FAB beheer Menaam

Ook aannemers hebben de weg naar FAB wegenbeheer haar veegservice gevonden. Aannemers zetten FAB wegenbeheer onder andere in voor het freeswerk. Hier kunnen we onze soorten veegmachines voor inzetten. Zo maakt het niet uit hoe groot de frees-werkzaamheid is. Voor het grote freeswerk zorgen wij voor een uiterst schone ondergrond zodat de nieuwe asfaltlaag piekfijn gelegd kan worden. Voor het kleinere freeswerk zijn de veegmachines bereid om zelfs al het gefreesde asfalt af te zuigen en een schone ondergrond achter te laten.

Split afzuigen

veegservice fab beheerDaarnaast kunnen de veegmachines ingezet worden voor het afzuigen van split na een nieuw aangebrachte laag asfalt op het wegdek. Als er na het aanbrengen van de nieuwe laag asfalt nog overtollig split blijft liggen zuigt de veegmachine moeiteloos het overtollige split af.

Tevens worden de veegdiensten van FAB wegenbeheer regelmatig ingehuurd door bedrijven die hun parkeer- of fabrieksterrein willen laten vegen.

straatveger auto serviceWij werken o.a. voor gemeenten, provincie en landelijke overheden, maar ook voor aannemers, wegenbouwers, particuliere bedrijven etc. Dit werk wordt zowel als aangenomen werken en projecten uitgevoerd, als in verhuur per uur.

Welke soorten veegmachines hebben wij?

  • veegzuigauto 7,2 m3 met rolbezem, merk Schorling
  • veegzuigauto 7,2 m3, merk Schorling
  • veegzuigauto, metk Ravo 5-serie snelloper
  • LM trac met rolbezem 1,5 meter
  • Zoab-cleaner 7,2