Vetputten

vetput legenVetputten, vetafscheiders, olieafscheiders en slibvangputten worden veelvuldig toegepast en zijn verplicht bij keukens voor bedrijfsmatige bereiding van warme spijzen zoals bij hotels, restaurants, bedrijfskantines, bejaardencentra, ziekenhuizen en dergelijke.

Ook dienen vetputten en vetafscheiders te worden gebruikt bij bedrijven waar plantaardige en/of dierlijke vetten vrijkomen in de afvalwaterstroom zoals slagerijen, visverwerkers en bakkerijen.

Vetput legen en vetafscheider / olieafscheider legen

Tevens rust er op u een verplichting om uw olieafscheider of vetafscheider te gebruiken en periodiek te legen. Vaak is dit geregeld in de milieuvergunning. FAB Rioolbeheer zorgt dat daarbij behorende leidingen professioneel worden gereinigd. Een overvolle vetafscheider en/of verstopte aan- en afvoerleiding veroorzaakt water- en stankoverlast en dit komt altijd ongelegen. FAB Rioolbeheer beschikt over een hogedrukwagen en een vacuumzuigauto. Deze worden gebruikt om de vetafscheider professioneel te legen en de vetafscheider en het leidingstelsel te reinigen waardoor een langere levensduur wordt gegarandeerd

Onderhoud vetput, vetafscheider of olieafscheider

vetputten legen

Door preventief en periodiek onderhoud aan uw vetput, vetafscheider en olieafscheider en de daartoe behorende leidingstelsels te laten uitvoeren door FAB Rioolbeheer, voorkomt u dat u en uw klanten voor vervelende verrassingen komen te staan.

Actie: vervangen van de vetafscheider. Nu 4L/S voor €2999 ex btw

Wenst u meer informatie over preventief en periodiek onderhoud van uw vetafscheider of slibvanger? Neemt u dan gerust even contact op met FAB Rioolbeheer. Wij bieden u het beste onderhoud tegen de beste prijs.

Geef uw vetput, vetafscheider of olieafscheider in onderhoud van FAB Rioolbeheer, daar heeft u dan geen zorgen meer over. Dus bij volle kolken of verstopping bel FAB Rioolbeheer.

Dus bel gerust voor een afspraak naar 0518-840089 of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.